Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Szentmártonkáta

 

0 : 2

 

 

Hiába játszik jól egy csapat, ha nem tud gólt rúgni…

Az éllovas ellen sem sikerült a soron következő hazai mérkőzésünkön „pontosan” végezni.

Csapatunk 80 percen keresztül egyértelműen jobban futballozott az éllovasnál. A mérkőzés során csapatunknak sikerült számtalan igazán kecsegtető gólszerzési lehetőségeket kialakítani, ami kettő kapufában, (a Szentmártonkátai kapusnak már esélye sem volt a hárításra) és több ún. kihagyhatatlan helyzetben nyilvánult meg. Nem tudtunk a lehetőségeinkkel élni, mert a jónál jobb helyzeteket (pl. három méterről a kapussal szemben) is ki tudtuk hagyni. Hiába játszottunk szervezetten, járattuk jól a labdát, mind ez eredménytelen maradt. A vereség, az eredménytelenség minden esetben fájó különösen ha csapat még jól is játszik.

 

 

Persze a mérkőzés 90 percig tart és a vendégek a 81. és a 84. percben (ki nem kényszerített hibákat követően), a mérkőzést eldöntötték. Hogy megérdemelt-e a siker, ill. a vereség ez már egy más kérdés. Minden esetre a mai napon a vendégek kettővel több gól rúgtak és ez csak ez számít, ezért dicséret illeti őket. Minden esetre a mai napon (még ha ez eredménytelen is volt) sikerült a küzdőszellemben, a szervezett tudatos játékban előre lépnünk, ami biztató lehet a következő fordulókra.

 

 

Azt hiszem a csapatunkért szorító szurkolók már nem bánnák, ha rossz játékunk mellett,

VÉGRE MÁROM PONTOT szereznénk!!!

Hajnal József

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Szentmártonkáta

 

2 : 1

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ifjúsági csapatunk Szentmártonkáta fiataljaival találkoztak. Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, hiszen a 10. percben 2:0-ra vezettünk. Előbb Földes szabadrúgásból, majd a hetek óta kirobbanó formában lévő Varga Jancsi szerzett gólt. Nemsokára egy hazaadást Fehér kapus a saját kapujába pöccintette, és ez a gól megzavarta a csapatot. Itt-ott adódtak helyzetek, de pontatlan befejezések adódtak.

 

 

 Fordulás után középpályán visszaestünk és mezőnyfölénybe került az ellenfél, de védelmünk nagyon jól játszott és ha nehezen is, de itthon tartottuk a fontos három pontot. A mai napon Szabó Á (mezőny legjobbja) Nagy Péter, Dulcz Dénes, Varga J. és Seres Béla játszott kiemelkedően. Sajnos voltak érthetetlen teljesítmények, amelyek elsősorban fölösleges labdacipelésből, sértődésekből adódott. Ennek ellenére a mai mérkőzés igazi Csapatmunka volt, melyhez szívből gratulálok. Csak így tovább! Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Vác Deákvár

 

2 : 5

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A sorsolás szeszélye szerint U13-as és serdülő csapatunk is itthon játszott. U13-as csapat 2:1-es félidő után 2:5 arányú vereséget szenvedett Vác-Deákvár csapata ellen. Nagyon jól kezdett fiatal csapatom, hiszen a 20. perc körül Telek révén megszereztük a vezetést, de nemsokára Megyes labdájából az ellenfél kiegyenlített.

 

 

Telek révén azonban újra vezettünk. Fordulás után egy cserejátékos büntetőt csinált,melyet az ellenfél kihasznált és 2:2, Az egyenlítés után igyekeztünk, de jöttek a szokásos egyéni hibák. Először Kökény Krisztián, majd Jakab kapus hibázott és 2:4, majd nem sokkal később megkaptuk az ötödik gólt is. Sokáig egálban voltunk, de a fizikai előny ezúttal is győzött. A csapattal meg voltam elégedve és különösen Holcznecht, Bágyi József, Bágyi Csaba játéka volt kiemelkedő. Csak így tovább fiúk!

Árvai István

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub