Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Iklad : Tápiógyörgye

 

3 : 3

 

Az egy pont is több a semminél…

 

Az idegenben elért egy pont  ellenére nem lehetünk elégedettek. Csapatunk hasonlóan mint az elmúlt héten, jól kezdte a mérkőzést. Jól járatta a labdát, aminek a 14. percben meg lett az eredménye. Szép támadás végén Gál László révén vezetést szereztünk.  előnyünknek csak kettő percig örülhettünk, amikor is teljesen felesleges szabálytalanságot követően 20 m-ről a hazai csapat igazán szép gólt ért el (ami az szép az szép)

Az egyenlítést követően  a játék képe maradt ugyanaz ahogy kezdődött a mérkőzés, a vendég csapat támadott, alakította ki a helyzeteket, ért el egy kapufát, de gólt nem. Ahogy lenni szokott, az ellenfél váratlanul ekkor szerez gólt, ami 45. percben be is következett. Mondhatnánk ilyen nincs, de sajnos ez a valóság a hazaiak másodszor rúgtak, fejeltek kapura és máris 2-1 az első félidő végeredménye.

 

A második félidőre (köszönhetően az edzőnknek) egy feltüzeltebb és lényegre törőbb vendég csapat jött ki, ami mindjárt helyzetekben mutatkozott meg. Egyenlőre kihasználatlanul. A 61.percben sikerült az egyenlítés mondhatni sakk-matt helyzetből egyenlítettünk  Árva Barnabás révén.

 

A csapatunk továbbra is nyomás alatt tudta tartani a hazaiakat ami a 74. percben Kiss András jóvoltából góllá is érett, így már az előny a  vendégeknél volt. A vendég csapat továbbra is jól futballozott a mezőnyben, de előnyünket csak nem sikerült megduplázni (a vezető gólunk után is még három alkalommal volt un. „ajtó-ablak” helyzet). Egy gólt minden esetben találhat egy csapat és a hazaiak találtak is a 89. percben. Védőink borzasztó rutintalanságát kihasználva a hazai csapat a mérkőzés végén büntetőhöz jutott, amit értékesített is.

 

Ettől végképp csalódottá váltunk, mert lényegében a kapunkat háromszor veszélyeztették és ez a hazaiaknak ez egy pontot jelentett.

Hajnal József

 

 

 

U 19       Iklad : Tápiógyörgye

 

1 : 0

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ritka alkalom, hogy az edző egy vesztes meccs után megdicséri a csapatát, de én ezt most megteszem. Bár 1:0 arányú vereséget szenvedtünk, de a csapat minden tagja mindent megtett azért, hogy fordított eredmény szülessen, de a szerencse nem mellénk állt tegnap. Az erősen döntetlen szagú mérkőzésen egy felszabadító rúgással eltaláltuk az ellenfelet és testéről pattant a kapunkba. Az utolsó 20 percben igyekeztünk huszáros hajrával pontot menteni, de hiányzott a minőségileg jobb megoldás. Ennek ellenére kúsztunk-másztunk, de ma csak ennyire tellett.

 

Büszke voltam a fiukra, mert hatalmasat küzdöttek és volt ugyan minőségi különbség a játék minőségében, de igazi CSAPAT-ként játszottunk és így ki lehet kapni. Fáj a vereség, de bebizonyosodott, hogy baj esetén tud a csapat küzdeni olyan szituációban is, amikor alig tudtunk kiállni. Bravó fiúk,ez jó irány! A mérkőzésen Fehér kapus, Szabó Ádám, Nagy Péter és Seres Sanyi  játszott átlagon felül, Dulcz Dénes pedig a mezőny legjobbja volt. Remélem, hogy a vasárnapimeccsen már a sérültjeimre is tudok számolni. Hajrá Györgye!

Árvai István edző

 

 

 

 

U 13       Taksony : Tápiógyörgye

 

7 : 0

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Az U13-as csapatunk Taksonyban szerepelt és 3:0-ás félidő után 7:0 arányban vereséget szenvedtünk. Ezen a napon rossz napot fogott ki a csapat, mert összességében csapnivalóan játszottunk az idősebb és képzettebb csapat ellen. Mindjárt az első 5 percben a szokásunkhoz híven gyorsan összeszedtünk 2 gólt, majd óriási potyagóllal zártuk a félidőt. Szünet után igyekeztünk ugyan, de az utolsó 10 percben szinte percenként kaptuk a gólokat.

 

Az első félidőben még tartottuk magunkat, de több játékos formán kívül játszott és ez sajnos gólokba került. Jellemző, hogy Kökény Krisztián, Varró Zoltánon kívül nem is volt jó teljesítmény. Fel a fejjel fiúk, de addig, amíg rendszeresen visszatérő egyéni hibák lesznek, számottevő helyezésre nem tudunk számítani és ezen a meccsen a harcosságunk sem csillogott. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub