Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Csomád

 

3 : 1

 

 

Jó játékkal sikerült az első hazai három pontot begyűjteni.

 

Fontos három pontot szerzett csapatunk a mai hazai mérkőzésen. Mondhatni már majdnem a teljes játékoskeret  a rendelkezésre állt, így nagyon bíztunk a sikerben. Az izgalmas mérkőzéshez kellett a jó erőkből és jó teljesítményt nyújtó Csomádi csapat produkciója is, élén a Csomádi kapussal. Az első félidő több kimaradt hazai lehetőség mellett, mégis csak nulla-nullás eredményt hozott.  A második félidő mondhatni álom szerűen kezdődött, mert az első percben Katona István igazán  remek labdával indította Merse Ferencet aki a kapus lábai között a kapu közepébe gurított. Meg volt  a vágyott vezetés.

A Csomádi csapat továbbra is kreatívan játszott, szeretett volna egyenlíteni, de szerencsére ez nem sikerült. A 68.percben több kihagyott hazai lehetőség után Gál László mintegy 28 méterről emelt a kint álló Csomádi kapus felett a hálóba, 2-0. (parádés gól volt)

 

 

Csapatunk továbbra is jól játszott (végre minden úgy alakult ahogy már mérkőzések óta szerettük volna) aminek egy újabb Gál László gólban meg is lett az eredménye, egy un.    sakk-matt helyzetet követően 3-0 a 81. percben.  A vendég csapatnak a 87. percben sikerült szépíteni, ami a mérkőzés kimenetelét már nem befolyásolta.  A siker hetek óta benne volt csapatunkban, csak eddig benne is maradt, hogy miért, azt jó lenne tudni!

Reméljük a bajnokság hátra lévő mérkőzésein fordul a kocka, mert nem lehet, hogy a mi labdáink mindig kifelé pattanjanak, ill. mi sohasem találjuk el a kaput.

Hajnal József

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Csomád

 

1 : 4

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ifjúsági csapatunk hazai pályán 1:1-es félidő után 4:1 arányú vereséget szenvedett Csomád csapatától. Az első félidőben támadólag léptünk fel és egy-két biztató magoldásunk volt. A félidő közepén egy előrevágott labdára a védők egymásra vártak és a közbeugró ellenfél gólt lőtt. Nemsokára büntetőhöz jutottunk, amelyet Seres s Sanyi értékesített. Fordulás után nagy erőkkel támadtunk és három óriási helyzetből sem tudtunk gólt lőni. A félidő közepétől az ellenfél ismét előnyt szerzett, majd fehér kapus percei következtek, aki bravúrok sorozatát mutatta be, de egy kavarodás után ismét az ellenfél szerzett gólt, majd a lefújás előtt fehér kapus hibájából beállították a végeredményt.

 

 

Sajnos ezen a mérkőzésen visszatükröződött az egész heti edzésmunka, melyen csak a hülyeségen járt a játékosok esze. Fehér, Szabó Á. és Dulcz D, valamint Nagy Péter játéka emelkedett ki a többiek közül és Fehér a négy gól ellenére is. A mérkőzés előtt jeleztük a játékvezetőnek, hogy Csomád csapata szeret sorozatban csalni és ezt a félidőben újra megcsinálták. A mesterhármast szerző játékosuk nem tudta igazolni magát és ezért óvást nyújtottunk be a játékvezetőnél. Döntés kb 10 nap múlva várható. Ennek ellenére óriási csalódás több játékos teljesítménye és ez sajnos meglátszott. Nehéz helyzetben vagyunk, mivel a cserekapussal, aki mezőnyjátékossá vált, 12 fő van sérülés és betegség miatt. Most kell megmutatni fiúk, hogy csapat vagyunk! De ehhez hétköznap nem "firkálni" kell, hanem rajzolni! Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

 

U 13       Tápiógyörgye : Dunaharaszti

 

0 : 13

 

Serdülő csapatunk itthon fogadta Dunaharaszti hasonló csapatát és 0:7 arányú félidei vezetés után 0:13 arányú vereséget szenvedtünk a képzettebb, idősebb játékosok alkotta csapat ellen, de a gólkülönbség túlzás. Sajnos ehhez hozzájárulnak olyan egyéni hibák, melyre nem lehet felkészülni. Sorozatosan 4-5 potyagólt kapunk, vagy a védelemből hibáznak sorra. A mai mérkőzésen is ez történt. Egyetlen gólszerzési lehetőségünket telek elpuskázta.

 

A második félidőben ugyan igyekeztünk, de kevés volt a közepes teljesítmény is. Talán Varró Z, időnként Kőhalmi teljesítménye volt olyan, hogy igyekezett. Még hátra van hét forduló, de nem tudom, hogyan fogjuk lejátszani 11 emberrel a mérkőzésünket. Kevesen is vagyunk, fiatalabbak is vagyunk minimum 3 évvel ezért minimális sikerélményünk csak az, ha 10 gólon alul kapunk ki. A fiataloknak köszönöm, hogy ennek ellenére járnak edzésre.

 

Ez jó, mert az idő nekik dolgozik. Nem kell csüggedni, mert 1-2 év múlva fordított lesz az eredmény, de rendszeresen kell EDZÉRE JÁRNI!T udják, hogy ez kikre vonatkozik. Csak a holnappal foglalkozz! Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub