Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Vácrátót : Tápiógyörgye

 

2 : 1

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

A mai mérkőzésünkről csak röviden és tömören szeretnék tudósítani, mert a mérkőzés összegzését egyszerűen meg lehet tenni.

 

A játékvezető egyszerűen elcsalta a mérkőzést!

Ritkán -mondhatni sohasem- ragadtatom ilyen kijelentésre magam, de most mást nem tudok mondani. Olyan elemi hibákat vétettek a játékvezető és segítői, ami mellett nehéz indulatok nélkül elmenni. Mert mit lehet arra mondani ha szabályos gólunkat nem adják meg, amit nem sokkal korábban megelőzött egy 100%-os büntető meg nem ítélése a vendég csapat javára. A játékvezető kb. 5-10 m-re állt az esettől, ami után elmondhatja csak ő nem látta büntetőnek az esetet.

 

Csapatunk kifejezetten jól, szemre is tetszetősen futballozott, a szintén jól játszó hazai csapat ellen. Egyenlő tudású csapatok  mérkőzése zajlott. Helyzetek adódtak mindkét kapu előtt (kapusunk Komlós Miklós  az egész mérkőzésen kifejezetten jól védett), Az állás ekkor 1-0 volt a félidőben.  Majd igen-igen véleményes les helyzetben elengednek egy hazai támadást amiből gól születik és ezzel 2-0. (talán még ez is belefér)  Néhány perccel később Miskolczi Márton révén gólt rúgunk, de a kapufáról lepattanó labdát ami kb. 20-25 cm-rel a gól vonal mögé pattant nem adja meg a játékvezető.

 

Ezt követően a 73. percben sikerül szépíteni Csernus Csaba révén.  A mérkőzés eredménye (a sorozatos vendég támadások ellenére)  már nem változott.

 

Remélem a mérkőzés játékvezetőjét  a lelkiismerete legalább egy kicsit bántja, ha elgondolkozik a mai teljesítményén.  Nyilván mindenki tévedhet. A mérkőzések nagy számát tekintve ezek a tévedések egy csapat vonatkozásában ki is egyenlítődhetnek. De ha egy szabálytalanságnál a játékvezető a közvetlen közelben áll, semmi sem zavarja a szabálytalanság megítélésének eldöntését, ez nyilvánvaló tévedés??? Nem ezt másnak szokták nevezni!!!

 

Ebben igazán az a szomorú, hogy az ilyen felelőtlen játékvezetők teszik tönkre a játékot, a játékba vetett hitet, hogy ha rendesen dolgozol a felkészülés alatt eredményt érhetsz el. Ez az eredmény most nem jött össze és szerencsére a mai játékvezető csak kivétel.

 

Balszerencsénkre mi ezen a mérkőzésen kifogtuk.

Hajnal József

 

 

 

 

 

U 19       Vácrázót : Tápiógyörgye

 

2 : 0

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ifjúsági csapatunk a mai mérközésen1:0 -ás félidő után 2:0 arányban vereséget szenvedett Vácrátót csapatától. Már induláskor kiderült, hogy talán úgy ki tudunk állni, hogy legalább 1 tartalékunk legyen, ezért sokat nem vártam a mérkőzéstől. Ennek ellenére nekünk voltak ziccereink, melyet kihagytunk. Egy védelmi hibából a hazaiak szereztek gólt. Fordulás után az összjátékot kértem a túlzott egyénieskedés helyett. Tettük a dolgunkat, de látszott, hogy egy-két játékos ballagott, de sokkal erőszakosabbakká váltunk és kockáztattunk, melynek következménye a második gól lett. Utána minden-minden alapon játszottunk, gólhelyzetünk is volt, de ma nem a mi napunk volt.

 

Összességében elégedett is lehettem volna, hiszen amit ki lehet hozni ilyenkor, azt megtettük, de a helyzeteknél nem koncentráltunk. Hősiesen játszott több ember,hiszen félig sérültek voltak, de egy-két játékos harcosságával nem voltam megelégedve. A második félidő elfogadható volt. A mai mérkőzésen Fehér kapus, Szabó Á. az első gól előtti hiba ellenére is jól játszott. Seres Béla a II. félidőben és időnként Dulcz Dénes játékát emelném ki. Elgondolkoztató Varga J. és Dulcz Csaba utóbbi hetekben nyújtott akaratnélküli játéka. Ez így nem lesz jó ezért kérek mindenkit, hogy újra a régi mederben evezzünk a hajónkkal. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub