Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye Tápióság

 

2 : 3

 

Otthon, mégis idegenben, de pontatlanul...

 

 

A Tápiószelén megrendezett mérkőzésnek különösebb tétje már nem volt csak a presztízs, ezért természetesen minden Györgyei szurkoló győzelmet várt. Ha ez múlt hetek formáját nézzük akkor meg különösen. Röviden összefoglalva a mérkőzés eseményeiről elmondható, hogy hiába játszik csapatunk abszolút mezőnyfölényben, hiába járatjuk futballra emlékeztetően a labdát, hiába dolgozzuk ki a helyzetek sokaságát, ha a befejezésekre nem figyelünk oda.

 

 

Kapunk egy POTYAGÓLT (csupa nagy betűvel 0-1) majd vezetünk 2-1 (Árva Barnabás révén), majd ezt követően rúgunk ugyan kettő gólt amit les címén érvénytelenítenek (igaz, hogy a partjelző kb. 15-20-re volt lemaradva az eseménytől, de ő biztosan jól látta) ez még mind belefér egy mérkőzés eseményeibe. De azokért a helyzetekért csak magunkat hibáztathatjuk, amiket sakk-matt helyzetben nem tudunk gólra váltani.

 

 

Közhely, de igaz, az a csapat általában nem érdemel győzelmet (de még döntetlent sem) aki az ellenfél kapujánál ennyire dekoncentrált.  Szurkolóinkat csak tovább bosszanthatja, hogy az ellenfél a szó szoros értelemben egyetlen helyzetet sem alakított ki, mégis rúg három gólt, a semmiből. Sajnos ma ezekkel az eseményekkel kellett szembesülni és kíváncsian várjuk, hogy az utolsó fordulóban melyik arcát mutatja csapatunk. Természetesen a csapat szurkolói bizakodnak.

Hajnal József

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Tápióság

 

3 : 0

 

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Egy elmaradt mérkőzést pótoltunk Tápiószelén, ahol a Tápióság csapatát 2-0 arányú félidő után 3-0-ra megnyertünk. Az első 20 perc kiegyenlített játékot hozott, és mindkét kapu nem volt veszélyben. Nemsokára egy szép támadás végén Seress Béla a hálóba lőtt közelről. Nem sokkal utána Dulcz Csaba mesteri beívelését Molnár a hálóba fejelte. Fordulás után pontosabb játékot kértem középpályán, és mezőny főlényben voltunk, de igazi gólhelyzet nem alakult ki. Egy érintés nélküli szögletből Seress Béla beállította a végeredményt.

 

Összességében magabiztos győzelmet arattunk, igyekeztünk. A mai mérkőzésen Varró Norbi remekül védett, Nagy Péter és Seress Béla remek játékot nyújtott, de mellette Földes, és Dulcz Csaba teljesítménye emelhető ki. Utolsó bajnoki mérkőzésünk Püspökhatvani csapatával lesz.

 

U-13-as csapatunk két hazai mérkőzése elmarad és számukra befejeződött a bajnokság. Mindkét csapat a jövő héten levezető edzéseken vesz részt és majd meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben. Hajrá Györgye!

Árvai Isrván

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub