Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Valkó : Tápiógyörgye

 

2 : 6

 

Magabiztos jó játékkal sikerült nyerni!

 

Csapatunk három hét pihenő után játszotta a soron következő bajnoki mérkőzését.  Csak remélni mertük, hogy a  Vácrátóti formát (az eredményt remélhetőleg nem) át tudja a csapat menteni a Valkó elleni mérkőzésre is.

Kijelenthetjük sikerült.

Csapatunk nem csak eredményesen, hanem szemre is tetszetősen futballozott, az igen csúszós pályán. A félidőben már 4-1 re vezettünk, Hárnási Roland, Árva Barnabás (2) é Kiss András révén.

Meg kell jegyezni, hogy 1-3 állásnál kapusunk (Fehér Gábor) bravúrt bemutatva mentette meg csapatunkat a szépítő valkói góltól, így marad az 1-3.

A II. félidőben gyorsan gólt kaptunk, de ez a gól nem zavarta meg az első félidőben már bemutatott eredményes magabiztos játékunkat, ami további gólokban nyilvánult meg.

Az ötödik gól előtt Merse Ferencet ütötték el tiszta gólhelyzetben a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Nagy Zoltán értékesítette, majd nem sokkal később Nagy Zoltán mintegy 18 méterről is a kapuba talált, beállítva a 2-6 végeredményt.

Végre egy olyan mérkőzés, amikor különösebb izgalmak nélküli győzelem után kijelenthetjük, az eredmény a hazai csapatra nézve hízelgő.

Hajnal József

 

 

 

 

U 19       Valkó : Tápiógyörgye

 

3 : 3

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Ifjúsági csapatunk ma Valkó csapatával játszott, aki vezeti a tabellát és toronymagasan első helyezett. Az erősen"karcsú" csapatom óriási becsvággyal és lelkesedéssel játszott és 0:0 -ás félidő után 3:3 arányú döntetlent ért el. A rendkívül rossz talajú pályán az első félidőben kiegyenlített játék folyt, hol az egyik, hol a másik kapu előtt akadtak helyzetek.

 

 A második félidő gólparádét hozott és hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe. Az első gólt mi szereztük Seres fejese révén egy szép szabadrúgás kombinációból. Nemsokára örülhettünk, mert a hazaiak gyorsan egyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték. A jól játszó Tápiógyörgye azonban egyenlített Dulcz Csaba góljával.

 

Ismét támadtunk, de a hazaiak újabb gólt szereztek ,melyet Varga kitűnő lövéssel egalizált. Igazságos eredmény született, de a CSAPAT szenzációsan motivált volt és mindenki megtette a magáét. EZ SZÉP VOLT FIÚK! és megemelem előttetek a kalapomat a hozzáállás és a mutatott játékért. Köszönöm a Südi testvéreknek és Mészárosnak, hogy ebben a nehéz helyzetben becsapták a csapatot, hogy nem jöttek. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

U 13       Tököl : Tápiógyörgye

 

9 : 0

 

U-13-as csapatunk Tökölön lépett pályára, és a 20 kilóval nehezebb és két fejjel magasabb, technikailag képzettebb együttestől 9:0 arányú vereséget szenvedtünk. Az ellenfél az első 5 percben már 3:0-ra vezetett, majd a tartalék játékosok léptek elő, akik kisebbek voltak mint mi, de minden tekintetben felülmúltak bennünket.

 

A II. félidőben is egy kapura játszottak, de Jakab kapus erősen feljavult és védett, amit tudott. A csapat hozzáállása jó volt, de a túlerő és az előbb említett okok miatt így alakult az eredmény. Összességében meg voltam elégedve, de kevés volt a "jó játékot" produkáló ember.

 

Jakabon kívül dicsérhető Kökény Krisztián, Bágyi József, Megyes Péter játéka, akik a mai napon jobb teljesítményt nyújtottak a társaknál. Jövő vasárnap Dunaharaszti csapatával játszunk idegenben. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub