Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Tóalmás

 

5 : 1

 

 

Már az első félidőben minden eldőlt….

 

Csapatunk igazán jól kezdte a mérkőzést, hiszen már a 3. percben kettő nulla   volt a javunkra (Katona I. és Árva B. révén). Régen várt jó kezdés és a gólok sem voltak un. talált gólok!

 

A 15. percben  sakk-matt játékot követően ismét a tóalmási kapuban volt a labda.

Az ellenfél csapata talán csak most kezdte felfogni, hogy  súlyos vereség is lehet a mérkőzés végeredménye, mert igazán  nagy erőket mozgatott meg a szépítés érdekében ami a 19. percben sikerült is.

 

 

Csapatunk továbbra is tudatosan, szemre is tetszetősen játszott és nem maradtak  el az újabb helyzetek és  a gólok sem. A 32. percben még egy tizenegyest is elhibáztunk, ami most belefért  a mérkőzésbe, különösen úgy, hogy Hárnási R. és Árva B. révén tovább növeltük  előnyünket, így 5-1 vezetéssel zárult az első játékrész.

 

 

A második félidőben ugyan nem esett több gól, de a mérkőzés nézői ebben a játékrészben sem unatkoztak.  Persze jobban örültek  volna a hazai szurkolók, ha csapatunk nem szórakozza el a jónál jobb helyzeteket is, de a futball ilyen. Hozzá kell tenni, hogy az ellenfél kapusa igazán jól védett, mondhatni a csapata legjobbja volt.

 

 

Az eredmény már a továbbiakban nem változott, maradt az 5-1, ami első hallásra nem rossz eredmény, de a második félidőben a hazai szurkolóknak joggal maradt némi hiányérzete.

Hajnal József

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye Tóalmás

 

0 : 1

 

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Vasárnap játszott az U-19-es csapatunk rangadót tóalmás csapatával. A tét a három ponton kívül az volt, hogy amelyik csapat nyer esélye van az ezüstérem megszerzésére. A kedvezőtlen összeállítás ellenére bizakodtam, de sajnos fiaim játéka és főleg akarása az elmúlt mérkőzéshez viszonyitva is gyengült. Mindjárt a 2. percben Varga feleslegesen faultolt a 16-son belül és a megítélt 11-est a vendég csapat kihasználta. 5 perccel utána Dulcz Dénes feleslegesen szabálytalankodott és kiállították.

 

 

A 10 főre fogyatkozó csapatom továbbra is vérszegényen játszott, csak fehér bravúrjai akadályozták meg a további gólokat. Fordulás után valamelyest feljavult játékunk, de a kapuig ritkán jutottunk el. 20 perccel a vége előtt óriási viharban játszottunk, majd a játékvezető kényszerszünetet rendelt el. Nemsokára az utolsó 8 percre visszamentünk és Czímer lábában volt az egyenlítés de 5 méterről a kapusba lőtt. A vendégek megérdemelten nyertek az erőtlen hazaiak ellen. Játékban is, de akaratban is jóval felülmúltak bennünket. Fáj a vereség, de inkább az bánt, hogy a csapat nem érezte át, hogy egész éves munkájukat tették tönkre gyenge, lélektelen játékuk miatt.

 

 

A csapatból Fehér, Szinok, Nagy, mindent megtett, de ennyi kevés jó teljesítménnyel a Reál Madrid sem tud győzni. A hátralévő két mérkőzést hozni kell, de az ellenfelek botlása is kell ahhoz, hogy érmet szerezzünk. Kár volt ,de ezen már nem tudunk változtatni, de el kell gondolkodni, hogy ekkora pálfordulást mi okozott 1 hét alatt. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

U 13       Dunaharaszti : Tápiógyörgye

 

16 : 0

 

Dunaharasztin játszott U-13-as csapatunk és 16:0 arányú vereséget szenvedtünk. A csapat 10 emberrel tudott elutazni, ahol további két játékos rásérült így értékelhetetlen volt a találkozó.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub