Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Püspökhatvani : Tápiógyörgye

 

3 : 1

 

Csak egy félidőnyi elfogadható játékkal nem lehet mérkőzést nyerni.

 

Csapatunk a bajnokság utolsó mérkőzését játszotta, amelyen még pontszerzés sem sikerült. A félidőben még vezettünk 1-0 arányban (Kiss A. büntetőből volt eredményes), egyértelműen jobban játszottunk ellenfelünknél, ami nem csak egy gólban, de kettő kapufában, labda birtoklásában is megnyilvánult.

 

A második félidőre csapatunk elkészült erejével és a több játékost is cserélni tudó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Most magyarázhatnánk a vereséget azzal, hogy öt kezdő játékosunk hiányzott, hogy csak egy csere lehetőségünk volt (33 fok meleg mellett) és az első félidőben tényleg jobban játszva el kellett volna dönteni a mérkőzést, de nem érdemes és csak magunkat csapnánk be.

 

Csapatunknak ebben az összeállításban is hozni kellett volna legalább az egy pontot.

De mint tudjuk a sportban a „volna” szónak nincs értelme. A hazaiak sokkal jobban akartak és küzdöttek, aminek meglett az eredménye. Tanulságos éven vagyunk túl, az elért helyezésünk (9. hely) egyértelmű csalódás. Ebben minden érintett szereplőnek meg van a felelőssége! A hibáinkból tanulnunk kell!

 

Csapatunk vezetése úgy döntött, hogy a következő bajnoki szezonnak új edzővel vágunk neki, így az új bajnokságban Viola Kálmán volt játékosunk vezeti tovább csapatunk szakmai munkáját.

Józsa László lelkiismeretes, odaadó munkáját megköszönve kívánunk a továbbiakban neki sok sikert edzői pályafutásán.

Hajnal József

 

 

 

 

 

U 19      Püspökhatvani :  Tápiógyörgye

 

3 : 0

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai nap játszottuk le Püspökhatvaniban az elmaradt mérkőzésünket. A rekkenő hőségben lejátszott mérkőzésen 1:0 arányú félidő után sima 3:0 arányú vereséget szenvedtünk. Sajnos csapatom éppen 11 fővel állt fel, de ebből is legalább 8 játékos teljesen motiválatlanul, gyatrán játszott, és én szégyellem magam a csapat helyett. Az eltelt egy év alatt ilyen hozzáállást nem tapasztaltam még. Lehet, hogy az első csapatnál történő edzőváltozás talán az ifinél is hozta ezt, de a csapatból Nagy Péter, Varró Norbert és Gedei Norberten látszott, hogy akarnának valamit.

 

 Sajnálom, hogy az évet ilyen rossz teljesítménnyel zártuk. Részletes statisztikát a héten igyekszem leírni. Kedd - péntek levezető edzés és a harmadik hely nem teljesítés ellenére Balatonszárszón 3 napos üdülésben részesül a csapat július 16-17-18.-án. Köszönöm a szurkolóink támogatását és a mai teljesítményért ismételten bocsánatot kérek és szégyellem magam a hozzáállásukért. Hajrá Györgye

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub