Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Aszód

1 : 1

 

A forduló rangadója igazságos döntetlent hozott. Ők hogyan látták

 

     

 

Az újonc vendégcsapat szereplését nagy várakozás előzte meg. Játékukkal erre rá is szolgáltak. Jó játékosokból álló, szervezett csapat benyomását keltették. A mérkőzés első 15 percében szinte felökleltük ellenfelünket. Erős kezdésünk azonban nem eredményezett gólt. Kezdeti rohamainkat kapott gól nélkül megúszva Aszód fellélegzett, sőt a középpályán kiegyenlítetté vált a játék. A félidő derekán Kiss András remek egyéni teljesítménnyel gólhelyzetbe került, a kapust is kicselezve begurította vezető gólunkat. Aszód számára ez ébresztő volt. Megerősödött középpályájuk, a játéktér nagy részén Ők irányítottak.

 

  

 

Félidő utáni kezdésünk rémálommá vált. Ellenfelünk másodszor került a mérkőzés folyamán a tizenhatoson belülre, és mi hibáztunk, a büntetőt pedig értékesítették. (1-1)

 

 

A hátralévő 40 percben nem változott az eredmény. Aszód ügyesen szervezte játékát a középpályán, de a kapunk közelébe nem jutott. Mi talán többet birtokoltuk a labdát, sőt tiszta gólhelyzeteket teremtettünk, amik sajnos kimaradtak.

A kevés gólért a közönséget kárpótolták a csapatok. Igen jó iramú mérkőzésen helyenként magas színvonalú játékkal megküzdöttek minden labdáért. E mellett megkönnyítették a játékvezetők dolgát, a mérkőzés folyamán összesen nyolc szabálytalanságot követtek el. Sportszerű mérkőzésen döntetlent értünk el. Fortuna ma nem volt velünk, pici szerencsével sok helyzetünkből többször betalálhattunk volna.

 

 

Ifjúsági mérkőzés

Tápiógyörgye : Aszód

 

2 : 2

 

 

Az első félidőben meglepett bennünket az Aszód ifjúsági csapata. Ügyes támadásaikból két gólt is szereztek. Erőtlennek, elképzelés nélkülinek tűnk ekkor játékunk.

 

  

 

A második félidőben megváltozott a játék képe. Végig támadtuk a játékrész nagy részét, kifejezetten szerencsés góllal sikerült kiegyenlíteni is. Ha e mérkőzés nem döntetlen, vendégeink jobban megérdemelték volna a győzelmet.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub