Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Kiskunlacháza : Tápiógyörgye

2 : 2

 

 

Törzsszurkolóink: Unyi József, Nagy István, Miskolczi László

 

Híres Gábor vezette házigazdáink egyre jobban játszanak az őszi időszak végén. Az elmúlt hetek eredményeit figyelmeztető jelnek tekintettük. Ennek ellenére meglepett Kiskunlacháza játéka. Bal oldali védelmünk ügyetlenkedése eredményezte minkét kapott gólunkat. Kétszer egyenlítettünk a mérkőzés folyamán, és úgy látszik, itt elfogyott az erőnk. Nem tudtuk a szervezett védelmi falat feltörni. Amikor ez sikerült, a már fekvő kapust helyettesítette védő társa, remek mozdulattal bokszolta ki a gólba tartó labdát. Gyenge helyzetkihasználásunk miatt nem tudtunk ma győzni.

A játékvezetés értékelése, netán bírálata nem a tudósítás feladata, nem is szoktunk e témával foglalkozni. Nem is e tárgykörhöz tartozik, csupán számszerű tény a következő statisztikai adat: Szabálytalanságok száma a mérkőzés folyamán: Kiskunlacháza: 8 - Tápiógyörgye: 23

 

    

Varró Zsolt                              Unyi Zoltán

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Kiskunlacháza : Tápiógyörgye

2 : 3

 

Álmosan, gyengén, kezdtünk, majd csak lesz valahogy. Képzett, jó erőben lévő ellenfelünk ezt ki is használta, uralták a pálya nagy részét, szemre is tetszetős támadásokat vezettek. Talán szerencsésnek tűnő gólokkal biztos, két gólos vezetést szereztek a félidőre. A második játékrészre egy másik Tápiógyörgye érkezett a pályára. Lelkesedésünk, győzni akarásunk felőrölte előbb a hazaiak mezőnyfölényét, majd gólelőnyét is. A meccs hajrájában Merse büntetőből megszerezte az eddigi legértékesebb győzelmünket  jelentő harmadik találatát.

 

    

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub