Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Piliscsaba

1 : 1

 

Az erőteljes esőzés áztatta, csúszós pálya komoly feladat elé állította mindkét csapatot. Az első félidőben nekünk sikerült jobban alkalmazkodni a körülményekhez. Eleinte enyhe, majd egyre nagyobb mezőnyfölényünk alakult ki. Támadásaink rendre eljutottak a kapuig. Vendégeink védelme azonban jól zárt, mindig közbejött egy láb, egy fejelés, ami megakadályozta a góllövést. Viola ügyes helyzetfelismerésének következtében a 38. percben megszerezte vezető gólunkat.

 

    

 

A második félidőben elfáradtunk, játékunk ellaposodott, egyszerűen szétesett a játékunk. Piliscsaba szórványos ellentámadásai rendszeressé váltak a mérkőzés végére, ezek egyikéből megkaptuk idei 10. gólunkat. Nagy akarattal, de gyengén játszottunk.

Szurkolóink közül ezúttal a 81 éves Csányi Istvánt mutatjuk be. Pista bácsi 1964 óta szinte minden hazai mérkőzésen jelen van, sőt az esetek legnagyobb részében az idegenbeli mérkőzésekre is elkíséri a csapatot.

 

 

Jó szurkolást, jó egészséget kívánunk Neki!

 

 

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tápiógyörgye : Piliscsaba

3 : 2

 

 

Merse 23. gólját szerzi

 

Ifjúsági csapatunk eddig nem ismert, új oldalát mutatta meg, immáron második alkalommal. A tabellán vendégcsapatunkhoz képest csak lélegzetvételnyi előnyünk van. A mérkőzés ennek megfelelően alakult. A nehéz, sáros talajon óriási küzdelem volt a 90 perc alatt. Egyik csapat játékosai sem ismertek elveszett labdát. A gólok felváltva estek, nem alakult ki jelentős előny. A mérkőzés végére mezőnyfölényünk góllá érett, Dömők Árpád fejesénél tehetetlen volt a kapus.

Sokszor  láttuk fiainkat gyengébb ellenfelekkel szemben 8-10 gólt rúgva játszadozni. Most csúsztak, másztak, dagasztották a sarat, vért izzadva szereztek győzelmet.

Jó látni, hogy ilyet is tudnak.

 

 

Varró Péter ezúttal előkészítő

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub