Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Gyál : Tápiógyörgye

1 : 4

 

Csúcsforgalom a gyáli kapu előtt.

 

Vendéglátónk egyszer győzött az ősz folyamán, nagyon sok gólt kapva, keveset rúgva. A tabellán elfoglalt helyezéseink alapján Tápiógyörgye volt e mérkőzés esélyese. Ezek a kötelező győzelmek jelentik a legnehezebb feladatot, főleg idegenben. A mérkőzés az elképzelésünknek megfelelően alakult. Szemre is tetszetős támadásokat vezetve az első félidőben tetemes előnyt sikerült szerezni. A játékra nem igazán alkalmas talajú pályán nehéz volt eljutni a kapuig, a tíz emberrel védekező Gyál ellen. Góljainkat menetrendszerűen tíz percenként lőttük. (Kiss Csaba 12. p. Viola Kálmán 23. p. 35. p. Kiss András 39. p.)  Kicsit érthetetlen, - de ez is belefér - büntetőből szépített Gyál a 30. percben.

 

Viola (4) második gólját szerzi.

 

A második félidőben nem történt semmi, ami a statisztikákban szerepelhetne. Végig támadtuk a mérkőzést, sok gólhelyzetet kidolgozva. A meccsnek ekkor már nem volt tétje, így a koncentráció hiánya okozhatta gólképtelenségünket. Helyzeteink alapján megérdemelten győztünk.

 

    

Bontovics Ferenc            Unyi Zoltán, Czapkó Róbert

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Gyál : Tápiógyörgye

1 : 2

 

Gyál ifjúsági csapata 3 pontot szerzett az ősszel. Fiainkat nyomaszthatta, hogy e mérkőzést hozni kell. Enyhe kifejezés, hogy nem ment a játék senkinek. Sajnos az idény messze leggyengébb játékét sikerült produkálnunk. Az akarattal nem volt semmi gond, egyszerűen végig görcsöltük, végig szenvedtük a 90 percet. Ellenfelünk szinte alig ért labdába, a játékszer végig minálunk volt. A játék irányításáról azonban nem beszélhetünk. Kínkeservesen szereztük meg a három pontot.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub