Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tököl : Tápiógyörgye

2 : 0

 

 

Tökölön vége szakadt 25 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunknak. Jól felkészült, képzett játékosokból álló csapattól kaptunk ki. Nem magyarázat a vereségre, hogy három cizzer helyzetben is elmaradt a gólszerzésünk, mint ahogy az sem, hogy a mérkőzés elején talán túl szigorú bírói ítéletek következtében a csapat fele besárgult. Kiss Csaba már a 20. percben a másodiknál tartott. Túlságosan hosszú volt az emberhátrányban töltött idő, el is fáradtunk fejben is, fizikailag is a második félidő közepére. A 65. percben aztán már nem volt ellenszerünk, az egyre erősödő hazai támadások ellen. Az egyenlíteni próbáló, kinyíló védelmünket ezután rendre lekontrázták a tököli csatárok, melyek egyikéből megszületett második góljuk is. Még négy alkalommal vezették a labdát csatáraik a kapunkra, Havasi Tibor bravúros védéseinek köszönhetően nem lett lényegesen nagyobba vereség.

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tököl : Tápiógyörgye

2 : 6

 

Tovább tart ifjúsági csapatunk tavaszi hadjárata, még nem veszítettünk pontot. 9 mérkőzésen 42 gólt szereztünk, ellenfeleink 9 alkalommal találtak kapunkba.

Játékosaink az őszi gólzáporos győzelem megismétlésére készültek. Házigazdánk ebből sejthetett valamit, az első félidőben komoly ellenállást tanúsítottak, a szerencse is őket segítette. A második félidőben már nem volt ellenszer a szokásos rohamaink ellen. 20 perc alatt eldőlt a mérkőzés Miskolczi Márton góljai, Fazekas Antal ravasz, Varga Ádám szépségdíjas találata után. Gólt szerzett még Szappanos Sándor, és ügyeletes gólvágónk Merse Ferenc is. (Merse előkelő helyet foglalhat el Pest megye gólszerzőinek abszolutt listáján 40 találatával.)

 

 

 

  

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub