Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Bag

4 : 1

 

Bag legyőzésével nagy lépést tettünk a bajnoki cím megnyerése felé!

 

 

Nem biztató előjelek előzték meg a sorsdöntő rangadót. A védelemből hiányzott Tóth Tamás, Palla Zoltán, Major László, Kiss Csaba, a csatársorból a 16 gólos Viola Kálmán. A mérkőzésen öt ifjúsági korú játékos kapott lehetőséget.

A találkozó az elképzelésünknek megfelelően kezdődött. Az első perc tapogatódzó játéka után a második perc végén az előre ívelt labdát Mohácsi a kapu bal alsó sarkába csúsztatta. A félidőből hátra lévő időben a mérkőzés irányítása Bag kezében volt. Sok labdát adtunk el, a középpályán nem tudtuk a megszokott rövid passzos játékunkat játszani. Ellenfelünk támadó játéka egyre erősödött, tiszta gólhelyzeteket tudtak kialakítani. Kétség kívül ebben a félórában Havasi kapusteljesítménye tartotta a csapatot. Hiába volt a félidő eredménye 1-0 a javunkra, a játék képe alapján Bag tűnt esélyesebbnek.

A második félidőre egy teljesen átszervezett Tápiógyörgye jött ki a pályára. Minden csapatrészben mi voltunk a jobbak. Rengeteget futva Kiss, Katona, Mohácsi, Józsa, Nagy szinte alapvonaltól alapvonalig játszott. Eddig még nem látott fordulatszámon pörgött csapatunk, ellenfelünk pedig nem tudta felvenni ezt a sebességet. Lelkesedésben, győzniakarásban nagy volt a különbség a csapatok között. Tisztára játszott helyzeteinkből  szépségdíjas gólokat szerzett Mohácsi Gábor, Kiss András, Nagy Zoltán. Önbizalom növelő volt, hogy Szekula Ferencet, Pest megye rettegett csatárát valósággal levette a pályáról Eszes Béla. Már az ünnepre készültünk, mikor a szórványossá váló támadásaik egyikéből vendégeink a 88. percben megszerezték szépítő góljukat.

Nagy iram, küzdelmes, magas színvonalú játék, kitűnő játékvezetés mellett ilyen arányban is megérdemelt győzelmet rattunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tápiógyörgye : Bag

4 : 1

 

Kötelező győzelem! Az esélyesebb hazai gárda saját játékát a mérkőzés egésze alatt rá tudta erőltetni ellenfelére. A csapat legjobbjai a felnőtt mérkőzésre készültek, erősen meggyengülve voltunk kénytelenek felállni. A gyengébb napot kifogó bagi fiatalok ellen azonban ma ez is elégnek bizonyult. A hárításra sok esélyt nem adva vezettük támadásainkat. Futóteljesítményben, erőnlétben, technikailag nem egyenlő erők csaptak össze. Tavasszal még pontot nem veszített csapatunk ismét megérdemelt győzelmet aratott.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub