Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Ráckeve : Tápiógyörgye

0 : 3

 

Házigazdánk a tabella 13. helyezettje, a tavaszi idényben meggyengülve fogadott bennünket. A győzelem mint kötelező házi feladat egy kicsit nyomasztotta a fiúkat. Ez meg is látszódott az első félidőben. Erős mezőnyfölényben játszottunk,  gólhelyzeteket kidolgozva, amelyek egyikéből Tóth Tibor szépségdíjas találatával megszereztük a vezetést. Ráckeve erejéből csak egy kapufára futotta. (Fortuna ezúttal velünk volt.)

 

A második félidőben aztán kijött a két csapat közti erőnléti, technikai különbség. A labda birtoklása ebben a játékrészben már 65-35 % volt a javunkra. Fortuna azonban a ráckevei csapattal volt. Gyakorlatilag 3-4 percenként sikerült gólhelyzetet kialakítani, a nagy gólarányú győzelemhez azonban be is kell ezeket tudni rúgni. Később lehet, hogy nagy árat fogunk fizetni ezekért az elszórakozott, nem értékesített helyzetekért.

Közepes iramú, és színvonalú mérkőzésen biztos győzelmet arattunk.

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Ráckeve : Tápiógyörgye

1 : 4

 

Szenzációs győzelem a rangadón!

 

A tabella első és második helyezettjének összecsapása előtt azonos ponttal, jobb gólaránnyal előztük csak meg Ráckevét. Nagy iram, élvezetes, magas színvonalú játék volt a jellemző a mérkőzés egésze folyamán. Az őszi 4-1 arányú vereségünk nagyon feltüzelte játékosainkat.

 

 

Helyenként csak a felnőttekre jellemző tudatos játék, az ellenfél gyengéinek kihasználása, a csapat egysége döntötte el a találkozó sorsát. Ehhez kellett még a középpályánk stabil játéka, ahol Gál János a mezőny legjobbjaként kitűnő teljesítményt nyújtott. Józsa László edző szerint ott tudta az idei legjobb játékát hozni a csapat, ahol erre a legnagyobb szükség volt.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub