Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Táborfalva

2 : 1

 

 

Kötelező házi feladat volt Táborfalva elleni mérkőzésünk. Az erősen felázott pályán minden az elképzelésünknek megfelelően kezdődött. A 20. percben már harmadik gólunkat szereztük, mindenki számára azonban érthetetlen okok miatt egyiket sem adta mag a játékvezető. Szintén nem igazán magyarázható, a nem megítélt, de jogosnak tűnő két büntető. Ezzel együtt, talán ennek hatására nem ment a játék, helyzeteinket kis százalákban tudtuk csak értékesíteni. Szerény képességű ellenfelünk rombolásához pedig kiváló terepet jelentett a nehéz talaj. Biztos győzelmet arattunk, de játékunk elmarad attól , amit az őszi idényben megszoktunk.

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tápiógyörgye : Táborfalva

11 : 1

 

Megszereztük 100. gólunkat!

 

Vendégeink 10 játékossal kezdték a mérkőzést. Ez a tény, s hogy fiataljaink kirobbanó formában vannak, már az első 15 percben eldöntötte a mérkőzés sorsát. Edzőpályánk sarának dagasztása mellett építeni is tudtunk, a körülményekhez képest szép támadásokat vezettünk. Az ilyenkor szokásos hibából Táborfalva szépített, a félidő eredménye 4-1

 

 

 

 

A második félidőben aztán beindult a gólgyártás. Alig 25 perc alatt 10 gólra nőtt a különbség. Sajnálatos, hogy nem sikerülhetett igazán nagy gólarányúra a győzelmünk, mert ellenfelünk hirtelen nagyon sérülékennyé vált, és sorra le kellett vinni őket a pályáról.

Nem tartozik a legsportszerűbb események közé ez a fajta menekülés a pályáról.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub