Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Aszód : Tápiógyörgye

1 : 1

 

     Elmaradt a meglepetés, Aszód nem tudott élni a lehetőséggel. Papírforma alapján háromesélyes volt a találkozó, valójában azonban nem sok esélyt adtunk magunknak a győzelemre. A kezdő csapatból sérülések, sárga lapok miatt 7 játékos a kispadra sem ülhetett le. Az ifistákkal megerősített második sor azonban derekasan helyt állt.

Első támadásunkból, bal oldali beadásból Tóth Tamás fejelhetett tisztán, a labda azonban ha kicsivel is elkerülte a kaput. Ez első 10 perc tapogatódzó játéka után céltalannak tűnő felszabadítás jó indítás lett, ellenfelünk középcsatára egyedül vezette Havasira a labdát. Kapusunk kivédte a lövést, a kipattanó labdából az ismétlésnél már nem volt esélye. A hátra lévő 75 percben folyamatosan erősödött a nyomás a hazai kapura. Többnyire nálunk volt a labda, amit rivid passzokkal a földön tartva irányítottuk a játékot. Helyzetek sokaságát sikerült kialakítani. Aszód szórványos ellentámadásai közvetlen gólveszélyt jelentettek. Mindkét kapus kitűnő teljesítményének, a védelmek szerencséjének köszönhetően azonban nem született gól. A már megszokott mérkőzésvégi hajrá ezúttal sem maradt el, sőt gólt is eredményezett. Csereként beállt alig 17 éves Gál János a 88. percben leadott lövésénél tehetetlen volt a védelem, a kapus. Ismét nem bírt egymással a két csapat, mindkét fél számára igazságosnak tűnik a döntetlen.

Aszód honlapján itt tekintheti meg, ők hogyan látták a mérkőzést.

 

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Aszód : Tápiógyörgye

2 : 3

 

   A listavezető nem hibázhat csak akkor, ha az ellenfél rákényszeríti. Házigazdánk majdnem meglepetést okozott, kiegyenlített játék mellett már kétgólos előnyüknek örülhettek. A második félidő, különösen az utolsó 20-25 perc döntőnek bizonyult. Fejben is, fizikailag is jobban birtuk, mint ellenfelünk. Merse mesterhármasával megérdemelt győzelmet arattunk, így tavasszal még nem veszítettünk pontot.

 

 

 

  

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub