Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Dunakeszi

9 : 0

 

Gólzáporos győzelmet arattunk a klubházavatás napján. A kötelező jellegű hazai győzelem a tabella utolsó helyezettje ellen, a hétközi fordulóban elszenvedett vereségünk nagyon feltüzelte csapatunkat. Szerényebb képességű ellenfelünknek szemernyi esélyt nem adva vezettük támadásainkat. Góljainkat 5 perces beosztásban szereztük, Viola 3, Mohácsi 3, Czapkó 2   Szenzációs félidei eredmény után a második félidőben vendégeink mellett volt a szerencse, csak Gál Sándor tudott feliratkozni a góllövők közé.

A mérkőzés krónikájához tartozik a játékvezetői hármas ténykedése. Fölösleges beavatkozásokat mellőzve, mindkét csapat véleménye alapján hiba nélkül vezették a találkozót.

Hazai törzsszurkolók véleménye alapján meg kell említeni Dunakeszi kimagasló sportszerűségét. Azok a csapatok, akik ilyen súlyos vereséget szenvednek, már sokadik alkalommal, nehezen viselik azt el. Vendégeink nem veszítették el higgadtságukat, a durvaságot nyomokban sem lehetett tapasztalni. Az év legsportszerűbb mérkőzését játszottuk.

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tápiógyörgye : Dunakeszi

6 : 1

 

Megismételtük az őszi vendégszereplésünket. Ha a tabellán elfoglalt helyezéseket vesszük figyelembe, hízelgő a nagy arányú győzelmünk. A játék képe alapján ez reális eredmény. Minden poszton a mérkőzés egésze alatt jobban játszottunk ellenfelünknél. Ki kell emelni, az ifjúsági mérkőzésekre nem igazán jellemző nagy iramot, amit a jól felkészített csapatok a mérkőzés egésze alatt produkáltak. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően rendszeresen 100-150 szurkoló az ifi mérkőzést is megnézi. Megérdemelt győzelmünkkel újabb nagy lépést tettünk az áhított bajnoki cím felé.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub