Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Bugyi : Tápiógyörgye

0 : 2

 

Csak az eredmény, a győzelem a fontos, a játék elfogadható! Házigazdánk a középmezőnyben foglal helyet. Ennek megfelelően biztonsági védekezés, labdatartás, ebből széleken vezetett gyors kontrák, ami várható volt játékunktól. Már a mérkőzés elején látszott, ehhez a taktikához hiányzik a hazai, támadó szellemben játszó csapat. Sokkal többet birtokoltuk a labdát, többnyire az ellenfél térfelén tartva. A szórványos hazai ellentámadások nagy részét már a középpályánk megszűrte, Havasinak a kapuban csak a hazaadásokal volt dolga. Várható volt, hogy nem ismétlődik meg az őszi gólzáporos mérkőzés. Annyit adott ki a csapat magából, amennyi a biztos győzelemhez feltétlenül kellett.

Játékvezetői szemmel könnyű mérkőzésen az ifjabbik Wágner hiba nélkül dirigált.

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Bugyi : Tápiógyörgye

2 : 3

 

Hosszú menetelés, kisebb megbotlásokkal. Bugyi ifjúsági csapata az erős középmezőnyt vezeti. Lehetséges, hogy egy kicsit könnyen vettük a mérkőzést, lehetséges, hogy jobban felkészültek belőlünk, mindenesetre erősen próbára tették fiataljainkat. Közepes iramú, de nagy küzdelmet hozó, fordulatos találkozón az ügyeletes gólvágóink igazolták, éles helyzetben is lehet rájuk számítani. Miskolczi Márton elérte, majd átlépte a bűvös 20-at, Merse Ferenc pedig megszerezte 46. idei gólját.

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt, kilenc ponttal vezetve a második előtt egyre kevesebben számolgatnak Tápiógyörgyén.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub