Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Kiskunlacháza

2 : 2

 

Vereséggel felérő döntetlen a bajnokság hajrájában!

 

Híres Gábor csapata ismét meglepett bennünket. A mérkőzés elején minden úgy alakult, ahogyan azt elképzeltük. Az első tapogatódzások után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, mezőnyfölényünk gólhelyzetekké érett. Czapkó Róbert szép támadás végén meg is szerezte vezető gólunkat. A szünet sem zökkentett ki játékunkból, a második félidő elején Czazkó értékesített egy büntetőt. Kétgólos előnyünk birtokában megnyugodtunk, talán túlságosan is magabiztossá váltunk.

Az utolsó 25 percben azonban érthetetlen okok miatt szétesett a csapat, kerestük önmagunkat, főleg a labdát, amit ekkor már többnyire Kiskunlacháza birtokolt. Szépítő góljuk után megérezték a lehetőséget, van mit keresniük. Lelkes rohamaiknak nem tudtunk ellenállni, az utolsó percekben ki is egyenlítettek.

Nagy lahatőséget szalasztottunk el, egy már megnyertnek tűnő mérkőzés kiengedésével.

 

 


 

Ifjúsági mérkőzés

 

Tápiógyörgye : Kiskunlacháza

6 : 0

 

Bajnokok vagyunk!

 

Ifjúsági csapatunk fantasztikus tavaszi menetelésének eredménye, még nem veszítettünk pontot. Két fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tettünk szert, 100 gólkülönbséggel megnyertük Pest megye I. osztályának ifjúsági bajnokságát.

Kiskunlacháza fiataljai mindössze 10-en nem túl nagy meggyőződéssel kezdték a mérkőzést. Fegyelmezetlenségük miatt már a 10. percben kettős emberelőnyben játszottunk. Hihetetlenül nyomasztott bennünket a nagy lehetőség, az izgalom, a kötelező győzelem súlya miatt azonban sorra maradtak ki helyzeteink. Már - már görcsöltünk, amikor jött a megváltó félidei szünet. Józsa László edző ekkor ismét összerakta csapatát. Legfontosabb mondanivalója: csak örüljetek és játszatok. A második félidőben aztán magára találtak a srácok, féltucat góllal terhelték ellenfelük kapuját. Sajnálatos, hogy vendégeink ezt nem bírták idegekkel, edzőjük utasítására sorra lesérültek, így sportszerűtlenségük miatt  idő előtt ért véget a találkozó. Közönségszórakoztató játékkal, szép gólokat rúgva megérdemelten szereztük meg a három pontot.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub