Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Piliscsaba : Tápiógyörgye

1 : 5

 

Biztató előjelek előzték meg a meccset: a sérültjeink gyógyulnak, már csak 5 kezdőjátékosra nem számíthatott Lódi László edző. Nyomasztólag hatott viszont az a tény, hogy kötelező győzelemnek volt tekinthető e mérkőzés.

Az első félidőben a hosszan tartó tapogatódzás után Piliscsaba került először gólhelyzetbe, de a  közeli lövést Havasi Tibor hárította. Különösebb izgalom nélkül teltek a percek, ahol is meddő mezőnyfölényünk közben folyt a játék. A félidő végén már góloknak is örülhetett a kis létszámú publikum. A teljes védelmünk beragadt egy szabadrúgásnál a piliscsabai csatár pedig 4 méterről nem hibázott. Néhány perc múlva formás jobb oldali támadásunk végén Kiss Csaba fejelte egyenlítő gólunkat.

A második félidő, különösen annak utolsó 25 perce a már megszokott játékot hozta. Mezőnyfölényünk egyre nagyobb nyomássá alakult. Sűrűsödő támadásaink következtében házigazdánk egyre több hibával tudott csak védekezni, a végén már sorozatban szereztük góljainkat. Betalált Mohácsi, Czapkó, Nagy, és a csapatkapitányi szalagot viselő Katona István.

Megérdemelt győzelmünkben nagy részt vállalt a hetek óta kitűnő formában focizó Nagy Zoltán és Csató János.

 

 

 

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Piliscsaba : Tápiógyörgye

1 : 4

 

Elmaradt a szép játék a forduló ifjúsági rangadóján.

Bajnokként már csak az volt számunkra a tét, megőrizzük-e tavaszi 100 százalékos teljesítményünket. Egy félidei játék erre elég volt a bajnokság bronzérmese ellen, pedig legjobbjaink a felnőtt csapatban kaptak szerepet. Sajnálatos fegyelmezetlenség miatt a mérkőzés nagy részét emberhátrányban játszottuk. Megnyugtatő erőfölényben megérdemelt győzelmet arattunk. Józsa László edző személyében biztos kezekben van az utánpótlás nevelés.

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub