Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Abony : Tápiógyörgye

 

1 : 3

 

 

Tisztelt szurkolóink!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket a tavaszi bajnokság fordulója után. A múlt héten egy rangadót nyertünk Nagykörös ellen, melyen a CSAPAT szíve a helyén volt. Nagyon tudatosan és okosan egymásért harcolva küzdött. A mai nap egy teljesen átalakult

Abony otthonában 3 :1 arányú győzelmet alkottunk 3:0-ás félidő után. Ahogy a nagykönyvben) úgy kezdett a csapat és szép megoldásokkal Homola gólpasszai és Kiss Csaba okos góljaival könnyűnek látszó második félidő várt. Sajnos egy teljesen más csapat jött ki és mindjárt az elején egy kapushibából gólt kaptunk. Középpályán nem tudtuk megtartani a labdát, ezzel együtt tudtunk helyzeteket kialakítani. Rossz döntéseket hoztunk és levegőben lógott a 2. hazai gól, amely nehézzé tette volna a mai mérkőzést. Ismerve a mai helyzetet, hogy sérülés, sárgalap és egyéb okok miatt 11 felnőtt játékos állt a rendelkezésemre azt mondom, hogy bravúros volt a győzelem, de el kell gondolkozni, hogy lehet ilyen félidőt produkálni.

Én igyekszem a szakmai részt átvizsgálni, de a játékosok is okuljanak belőle. Köszönöm a szurkolóink megjelenését és buzdítását a csapatért. Nehéz hetünk lesz,hiszen szerdán Sülysápon Magyar Kupa mérkőzés, vasárnap pedig a szintén megerősödött Albertirsa vár ránk, melyen szintén várjuk a buzdítást, hiszen a csapat Önökért van.

Árvai István         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub