Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Albertirsa

 

1 : 1

 

 

Tisztelt szurkolók!

 

Ahogy ígértem igyekszem hetente beszámolni a mérkőzésekről valamint a várható ellenfelekről. Ez a hét a szerdai Magyar Kupa küzdelmeivel kezdődött és ahogy várható volt nagy küzdelmet hozott. Az első félidőben egy szerencsés góllal előnnyel fordultunk, melyet a hazaiak fordulás után egálra hozták. Nemsokára egy mesteri góllal Kiss A. megszerezte a vezetést, de 2o mp. Múlva, egy peches góllal válaszoltak a hazaiak. Sőt nemsokára 11-est harcoltak ki, ráadásul Mersét kiállították, és 1o emberrel játszottunk tovább. Bár a csapat harcolt, de végül alulmaradtunk, de a hozzáállás dicsérhető volt a csapatnál.

 

 

Vasárnap egy agresszív és teljesen átalakult Albertirsa látogatott el. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de gól nem született. Fordulás után egy óriási kapushibából gólt szereztek, ami tovább nehezítette a helyzetünket. Mozgósítottunk minden energiát, de nem sok sikerrel. Már én is beletörődtem a vereségbe, mikor sokadik próbálkozásunk után csak bekotortuk az egyenlítő gólt.

 

 

A mérkőzés végeredménye reális,még akkor is ha az utolsó percben tudtunk csak egyenlíteni. Minőségi játékunk gyenge volt, főleg középpályán. Köszönöm a szurkolóink kitartását és igyekszünk továbbra is jól szerepelni, bár a húsvéti mérkőzés sem lesz sétagalopp.

Árvai István

 

 

 

 

U 19  Tápiógyörgye : Albertirsa

 

0 : 1

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub