Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Dány : Tápiógyörgye

 

2 : 1

 

 

Sajnos az e heti eredménnyel nem tudom megörvendeztetni Önöket, mivel ismét szállítottuk a negatív meglepetést, hogy az utolsó helyezett Dány csapatától megérdemelt vereséget szenvedtünk. A csapat a 2. percben megszerezte ugyan a vezetést, majd több, biztosnak látszó helyzetet elpuskázott és ilyenkor jön a válasz és egy jól eltalált lövéssel kiegyenlítettek a hazaiak.

 

 

Fordulás után a széltől támogatva próbálgattunk, de nem tudtunk gólt szerezni, majd mi is átéreztük, hogy milyen rossz gólt kapni 3 perccel a befejezés előtt. A csapat teljesen indiszponált volt, 2-3 játékos játszott átlagosan, a többiek „ulti-nyelven” fogalmazva betlizett. Úgy gondolom, hogy a jövő héten kell rendezni a sorokat, mert vasárnap a szomszédvár ellen is hasonló „szenvedés” vár, ha fejben, mentálisan nem rendezzük dolgainkat. Elnézést kérek az ott lévő és az otthon maradó szurkolóinktól a mutatott játékért.

 

 

Bízom benne, hogy a csapattal együtt kimászunk a gödörből és újra a régi Tápiógyörgye látható. Ezt nekem és a csapatnak kell megoldani. Hajrá Györgye továbbra is!

Árvai István

 

 

 

 

 

U 19  Dány : Tápiógyörgye

 

0 : 3

 

játékkal megérdemelt győzelmet aratott ifjúsági csapatunk, ezzel megszerezte tavaszi első pontjait.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub