Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Gyömrő : Tápiógyörgye

 

1 : 1

 

 

Egy mérkőzés margójára, vagy edzői monológ?

 

Ismét túl vagyunk egy mérkőzésen, és nagyon el vagyok keseredve a mutatott játék és a hozzáállás miatt. Mindig is az volt a mottóm, amit Hemingway írt: A sport arra tanít, hogy győzzünk, vagy emelt fejjel veszítsünk. Tehát a sport megtanít mindenre. „sajnos egyik tényező sem jöttbe”, mert nem nyertünk és bizony el kell mondani, hogy nem emelt fejjel távoztam Gyömrőről. Ez a szerény képességű csapat példát mutatott lelkesedésből, hozzáállásból. Az utolsó 10 percben legalább 4 játékosuknál jelentkezett a fáradtság ereje, addig mi egymásra vártunk.

 

 

Nem voltunk agresszívek, majdnem minden párharcot elveszítettünk és egymástól vártuk a megoldást, mint az ellenfél vezető góljánál. Utána igyekeztünk a z utolsó 5 percben, hogy megfordítsuk az eredményt, de csak az egyenlítés sikerült. Továbbra is rossz formában, alázat nélkül játszunk.

 

 

A labdarugó szakosztály vezetése és a megértő györgyei közönség NEM EZT ÉRDEMLI! Ki lehet kapni, de ilyen alibi, pipogya játékot nem szabad díjazni. Még a bajnokság felénél tartunk,de ha így haladunk, akkor nagyon sok meglepetés éri a csapatot. Hiányzik a Tűz! Fiuk! Vegyük már észre, hogy nem jó úton járunk. Több tűz kell, agresszivitás és a feltétel nélküli győzni akarás.

Árvai István

 

 

 

 

 

U 19  Gyömrő : Tápiógyörgye

 

2 : 0

 

Az esélytelenek nyugalmával kezdtük a játékot. A mérkőzés nagy részében érvényesült is a papírforma, nem sikerült meglepetést okoznunk.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub