Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Mogyoród : Tápiógyörgye

 

3 : 5

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ismét eltelt egy hét és vasárnap Mogyoródon játszottunk, ahol 5 - 3 arányú győzelmet arattunk. Az edzőnek örülnie kellene, hogy csapata idegenben nyert és ráadásul 5 gólt rúg. Persze nem minden papsajt, ahogy szokták mondani. Az első félidőben stílusosan, pontosan játszva kétgólos vezetéssel mentünk be az öltözőbe, ahol arra kértem a játékosaimat, hogy továbbra is odafigyelve játsszuk a futballt.

 

 

Továbbfolytattuk a jó játékot és 15 perccel a vége előtt 5 gólos vezetésünk volt. Aztán jött a rémálom, mert 5 perc alatt kaptunk 3 gólt figyelmetlenség, dekontcentrálrság miatt és így az összkép erősen lerombolta az addig felépített teljesítményt. Nehéz lesz a következő hét is, hiszen Sülysáppal játszik a csapat, amely mumusunk is ráadásul egy jól képzett csapat.

 

 

 

A héten próbálom rendezni a sorokat, de ehhez több, főleg a cserejátékosoknak, akikre ezen a meccsen számítottam, alázat és főleg formajavulás kell. Természetesen a mostani kezdőként jelölteknek jobb koncentráció és helyzetkihasználás. Hajrá Györgye!

Árvai István edző

 

 

 

 

 

 

 

U 19  Mogyoród : Tápiógyörgye

 

6 : 4

 

Az esélytelenek nyugalmával kezdtük a játékot. A mérkőzés nagy részében érvényesült is a papírforma, nem sikerült meglepetést okoznunk.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub