Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Tápiógyörgye - Pilis

 

4 - 3

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Köszönöm Önöknek a szurkolást, különösen annak a fiatal társaságnak, aki fesztiváli hangulatot teremtett a mérkőzés alatt és szinte bele hajszolták a csapatot a győzelembe. Tudtuk az ellenfélről, hogy technikás. stílusos focit játszanak, ezért óvatosságra intettem a csapatot, használjuk a fejünket. Tapogatódzó játék után az ellenfél egy rossz technikai megoldásból megszerezte a vezetést, de nemsokára Katona egyéni játékkal kiegyenlített és következett a szünet.

 

 

Arra kértem a csapatot, hogy ebben a szorult helyzetben több erőfeszítést tegyenek a győzelemért. A II. félidő az osztályt meghaladó iramban és minőségben fordulatokban, és főleg gólokban gazdaggá sikeredett. Minden gólunkra a vendégcsapat válaszolni tudott. Úgy nézett ki a helyzet,hogy nem tudjuk a mérkőzést eldönteni,de a fiúk összeszedve maradék erejüket Bende szemfüles góljával,valamint Kiss kapus utolsó bravúrjaival megérdemelt győzelmet arattunk a szintén jól teljesítő vendégekkel szemben.

 

 

A CSAPAT egységes, egymást kisegítve igyekezett hozni a győzelmet. Ez igazi bravúr volt. Győzelmünket a serdülő csapatunkat Franciaországba kísérő vezetőinknek ajánljuk. Bízom benne, hogy szombaton már több kulcsjátékosunk a rendelkezésemre áll és tovább tudom bővíteni a taktikai repertoáromat.

Hajrá Györgye! Tisztelettel: Árvai István edző

 

 

 

U  19     Tápiógyörgye - Pilis

 

0 - 2

 

 

         

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub