Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

 

 

 

 

2007. május

 

Nemzetközi utánpótlás labdarúgó torna

Le Verdon     (Franciaország)

 

Utánpótlás focistáinkra nagy, egyben gyönyörű  feladat várt. Le Verdon az óceán partján fekvő Francia kisváros immár 35. alkalommal rendezi meg nemzetközi amatőr utánpótlás tornáját. Nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy meghívást kaptunk, és képviselhetjük falunkat, hazánkat. Ősz óta nagyon készülünk erre a nem mindennapi eseményre. Szereplésünkről, nem mindennapi kirándulásunkról beszéljenek a képek:

 

 

 


 

2004. május 20.

 

Wünnewili és tápiógyörgyei labdarúgást támogatók találkozója

 

 

Scájci testvérvárosunk Wünnewil csapatának szponzorai látogattak hozzánk, melynek keretében barátságos mérkőzést vívtak egymással a labdarúgást szerető sportbarátok. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy vendégeink megérdemelt 3-1 arányú győzelmet arattak. A jó hangulatú találkozóról beszéljenek a képek!

 

 

   Sinka István

 

    Gál Lajos

 

 

 

 


 

2004. május 16.

 

A  Tápiógyörgye Futball Kft klubházának átadása

 

2004. május 16-án avatta fel Varró István polgármester a helyi labdarúgók új klubházát. A futballt szerető györgyeiek példás összefogása és közös akarata nyomán nagyszerű és korszerű létesítménnyel gazdagodott községünk. Az építők a csapadékos tavaszi idővel dacolva szorgalmas és önzetlen munkával, ha kellett éjjel-nappal dolgozva teljesítették vállalásukat. A helyi labdarúgást szervező-vezető csoport az utóbbi évek sportsikereit követve most új, a jövőnek szóló elképzeléseit váltja valóra. Ezekhez a tervekhez támogatását adja a helyi önkormányzat, a györgyei vállalkozók nagy csoportja, és a labdarúgás minden helyi barátja is. A klubház helyiségei, berendezése, a működtetés elvei egy professzionális klubszerű működés lehetőségeit kínálják a györgyei labdarúgóknak.  A jelen eredményes szakmai munkája, amely az idén is a nemzeti bajnokság harmadik osztályának küszöbére emelte a klubot, a jövőben szervezett baráti körrel, otthonos, barátságos légkörrel, az utánpótlás felnevelésének lehetőségével, a klubhoz való többszálú kötődés gazdagító érzésével erősödhet.

A klubház szép, igényes, otthonos, a működtető személyzet kedves és marasztaló. Magam a györgyei gyerekek életének új lehetőségeit is látom benne, hiszen ha kapcsolódnak az őket szívesen és szeretettel váró és invitáló vezetők szándékaihoz, akkor itt példaképeket, barátokat, fegyelmező-kitartó játék –és edzéslehetőséget, kaphatnak, s az egészséges életmódhoz szükséges alapokat is megszerezhetik. Nagy érték ez, reméljük, sok család felismeri az ebben rejlő lehetőségeket. Menjenek, vigyék el a gyermekeiket, biztos, hogy nagy figyelemmel és szeretettel fogadják őket.

Ezt üzeni mindenkinek Sinka István, Molnár László és Árva János - ők azok a vezetők, akik ügyszeretetükkel, önzetlen szponzori tevékenységgel és jövőépítő gondolatokkal állnak a Tápiógyörgye Futball kft. élén és lehetőséget adnak minden érdeklődő gyereknek, családnak a hasznos kikapcsolódásra. A klubház további bővítése is napirenden van, s ha ez is megvalósul (nincsenek kétségeim felőle, hiszen már bizonyították elszántságukat és szervezőkészségüket), akkor labdarúgó táborok, többcsapatos focitornák megrendezésére is alkalmassá válik a gyögyei sportkomplexum. Tisztelettel gondoljunk most Bertus Imre barátunkra, aki nehezebb időkben elsőként tett sokat, áldozott és szervezett ezért az ügyért. Szép szándékai kezdenek valóra válni Tápiógyörgyén.

Minden helyi sportszerető ember nevében köszönet és gratuláció mindenkinek, aki munkájával, anyagi hozzájárulással, vagy szervezőmunkával segítette az építkezést. Bebizonyosodott, hogy a sport közösség -és értékteremtő erő lehet ott, ahol önzetlen és lelkes emberek irányítják a sportéletet.

További sikereket és jó egészséget kívánunk nekik, büszkén megyünk, és vezetjük majd vendégeinket is hozzájuk. A lelkes szurkolótábor, és az önkormányzat nevében:

 Nagy Zoltán, a kult. -és sportbizottság elnöke

 

    

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub